Mondo

6 Dec

Nyss såg jag Mondo på TV, filmen efter Le Clézios bok, den enda bok jag hade till salu på antikvariatet och som jag sålde samma dag priset presenterades. Det var en mycket bra film, jag ångrar att jag inte spelade in den. Här läste jag att Le Clézio hunnit med att vara lärare på University of New Mexico och att Mondo hade USA-premiär i Albaqurque.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: