Fåglarna drillar portugisiska toner

11 Apr

Under vintern och våren har jag försökt lära mig portugisiska. Det är inte så lätt, men det är roligt. Kanske har jag börjat förstå vad det handlar om nu, för i morse när jag var ute och gick hörde jag att fåglarna sjöng på portugisiska. Tudo bem-tudo-bem-tudo bem-tudo bem sjöng en fågel. Sim-sim-sim-sim-sim, svarade en annan. Jag kan ännu inte uppfatta vad en portugis säger, han talar för fort, men fåglarna förstår jag. En god början.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: