David Byrnes cykeldagbok

16 Aug

David Byrne reser kors och tvärs över världen som artist och konstnär. När han är framme vid sin destination använder han alltid en cykel som transportmedel för att ta sig runt. Nu kommer en bok där han berättar om sina möten och upplevelser på dessa cykelturer. En del av texterna har publicerats på hans nätdagbok, annat är nytt, eller så gammalt att det skrivits innan han började skriva på nätet. Reseskildring, samhällsreportage, filosofi… Boken är svår att kategorisera, men man blir lite klokare när man läser den, så köp den nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: