Steven Wright och Klungan

30 Aug

Klungan spelar Det är vi som är hemgiften i Skåne i början på september. På deras myspacesida ser jag att de är digitala kompisar med Steven Wright. Ett kongenialt par, Wright+Klungan. Det är ju halva Klungan som gör Dafo på TV, mitt favoritprogram det senaste halvåret.

2 svar till “Steven Wright och Klungan”

 1. Gull 1 september, 2009 den 9:53 e m #

  Sådana här inlägg gör mig så deprimerad – jag vet ju varken vem/vilka? Klungan är, eller Dafo – och så är det ditt favoritprogram! Var har jag varit? vad har jag tittat på? Vad har jag läst?
  Jag känner mig som en alien, nyss landad, från rymdskeppet rakt ner i District Nine…

  • johnsantikvariat 1 september, 2009 den 10:44 e m #

   Jag har skrivit om Dafo tidigare på bloggen, och i det här inlägget får man ju ett smakprov på vad det är för något. Dafo är ett barnprogram som görs av två medlemmar av teater/humor-gruppen Klungan. De har spelat föreställningen ”Det är vi som är hemgiften” i Stockholm och fått lovord från alla håll och kanter. Nu gör de en miniturné i Skåne och jag hoppas att jag får möjlighet att gå på någon av föreställningarna. Steven Wright är en amerikansk komiker och skådespelare som många, bland annat jag, finner underhållande. Han har också vunnit en Oscar för bästa kortfilm och skådespelat i en del filmer, t ex Natural Born Killers.
   Några exempel på Steven Wright-humor:
   Do Lipton employees take coffee breaks?
   In Europe, Miles Davis is known as Kilometer Davis.
   How young can you die of old age?
   I am a peripheral visionary. I can see the future, but only way off to the side.
   If you had a million Shakespeares, could they write like a monkey?
   If you tell a joke in the forest, but nobody laughs, was it a joke?
   Osv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: