Dåliga öppettider

28 Jul

Antikvariatet ska ha öppet 16.30-19.30 varje dag, även söndagar hela sommaren. Men när jag står på torget händer det att jag kommer iväg för sent, eller att det är bilkö förbi Sandskogen, så då hinner jag ibland inte öppna förrän kvart i fem. Och om jag är riktigt trött och det är riktigt slött i butiken händer det – som idag – att jag stänger redan tio i sju.

Så får man ju inte göra. Butikstider ska hållas. Man blir arg och besviken om utlovade öppettider inte hålls. Men, så är det tyvärr hos mig i sommar. Det är inget att göra åt. Jag prioriterar torget i Simrishamn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: