The last runner in the world

30 Jul

Idag fick antikvariatet besök av en bokletare från Australien. Han sökte Christer Strömholm, Wodehouse, Agatha Christie, Graham Greene i förstaupplagor. Jag hade alla, men var för dyr för denne bokletare. Samtidigt sa han att han helst ville hitta en riktigt bra bok för några tusen istället för flera halvbra. Mina förstautgåvor kostade inte några tusen, men var för dyra ändå.

Det var duktigt att hitta till min källarlokal hela vägen från Australien. En timme senare kom en bokhandlarkollega förbi och sa att han blivit inspirerad av australiensaren att hälsa på. Kollegan sa att australiensaren måste vara den siste runnern i världen och att, bah, Christer Strömholm är ute, visste inte runnern det?

G’day, Mr Last Runner in the World!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: