Been there, done that, 1985

4 Sep

Just nu, denna helg arrangeras AussieCon 4, världskongress för science fiction i Melbourne, Australien. Jag var på Aussiecon 2, 1985. Otroligt nog har jag kvar kongresströjan.

Ett svar till “Been there, done that, 1985”

  1. Susanne Borgström 4 september, 2010 den 10:53 e m #

    Det är faktiskt rätt kul att gå på conventions. Jag har aldrig varit på en utomlands, så jag kan tänka mig att det är större och mycket mycket mer att titta på och olika folk att träffa:-) Jag var på en lite mindre i Malmö i April dock. En sci-fi och filmmässa, som var helt okej. Det fanns en del intressanta gäster och intressanta personer som jag träffade där 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: