American Gods, Hanks, Gaiman

14 Jun

Det som nyligen bara var ett förslag verkar nu vara bestämt. Tom Hanks produktionsbolag ska utveckla Neil Gaimans roman American Gods till en TV-serie för HBO. Här är bra info, men många skriver om det idag. Sex säsonger är planerade, men det finns bara en bok. Jag gillar Gaiman och skriver ju om honom ganska ofta här. Just det här projektet är jag ännu inte helt såld på. Finns det så mycket att hämta i den boken? Jag tycker att det känns som en variant på Heroes. När man saknar en riktig story kan man kasta in en ny superhjälte eller i det här fallet, en ny gud, och så har man ett avsnitt räddat. Fullt med cgi, förstås och mindre drama, mindre berättelse.

Jag kan ha fel. Hoppas det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: