Le Tigre i Vitaby

15 Jun

Post 9/11, när hösten var som kallast, byggdammet från tokrenovering av kök och badrum yrde som tätast, lyssnade jag en dag på P3:s kulturprogram Flipper med geniala Karin Magnusson och Roger Wilson. Det programmet hade alltid bra reportage, stor kunskap förmedlad med energi. Och musik. Den där kalla höstdagen hörde jag på Flipper för första gången Le Tigre. Det bandet gjorde livet lättare att leva. Tyvärr splittrades de innan jag hann se dem live, men nu har det kommit en konsertfilm som man kan se istället. Who Took the Bomp – Le Tigre on Tour.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: