The Trip på SVT

10 Nov

Lagom tills jag köpt The Trip-DVD:n så börjar SVT visa serien. Tid: torsdagar 22.45. Programläggarna måste anse att det är farligt att skratta, för det mesta av det jag finner roligt visas vid den tiden på kvällen. Gavin & Stacey, Bored to Death, Larry David… Även en bokhandlare behöver stiga upp tidigt på morgonen. Våld anses inte lika farligt, True Blood visas 22.00. Larry David och Bored to Death har lite naket och runda ord, men The Trip är ju totalt harmlös. Okej, sändningstider är inte lika viktiga längre i och med SVT Play, men ändå, det känns dumt. I fallet True Blood och Bored to Death är det rent korkat att inte börja med Bored 22.00 och sluta med Blood 22.25.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: