Rum Diary, film, bok, Bruce Robinson

11 Nov

Hunter S Thompsons roman The Rum Diary har blivit film med Johnny Depp i huvudrollen. Boken finns redan på svenska och jag har den till salu på mitt antikvariat. Det är begripligt att boken, som Thompson skrev i början på sextiotalet, fick ligga orörd i en låda i trettio år innan Depp tillsammans med Hunter hittade den en dag när de rotade runt på vinden. Det är en halvbra bok, inte i Thompsons vanliga klass. Filmen verkar sevärd men inte fantastisk. Det bästa är att Depp lyckats locka Bruce Robinson tillbaka till regissörsstolen. Hoppas att detta är början på en lysande höst för regissören till Withnail & I och att han får skriva och regissera fler filmer framöver.

Här är en ny intervju med Depp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: