Vallgren och Nalbandian

15 Mar

Carl-Johan Vallgren kommer med ny bok och blir intervjuad i DN. Han har flyttat hem till Sverige och är nöjd småbarnsförälder. Han har allt han behöver i förorten där han nu bor, berättar han: ”dagis, skola, mat, tennisbana…” Han vet med andra ord vad som är viktigt här i livet.

David Nalbandian har gjort det igen. I gårdagens åttondelsfinal i Indian Wells mot Jo-Wilfred Tsonga hade han matchboll emot sig och vann. Undrar hur många gånger han lyckats med en sådan vändning. Fler än en gång är det säkert. Här är ett klipp från Australian Open 2007 när han ligger under med 0-2 i set mot Janko Tipsarevic, har två matchbollar emot sig och ändå till slut vinner matchen!

Fast lika många gånger som han vänt hopplösa underlägen har han tappat till synes säkra ledningar. Det är en spelare att glädjas och frustreras med. När han är bra är han bäst i världen, men han klarar inte att koncentrera sig en hel match eller en hel, lång turnering.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: