Introvert/extrovert? Köp boken, gör testet

25 Mar

I The Guardian läser jag ett utdrag ur en ny bok som heter Quiet: The Power of Introverts in a World That Can’t Stop Talking av Susan Cain. På annan plats i tidningen recenseras boken. Ni hör på titeln att (vi) introverta människor är orättvist behandlade. Är man gravt introvert kan man kanske med bra lobbyarbete så småningom få introvert klassat som medicinsk diagnos. Gör testet här och räkna med att se en svensk version i Aftonblaskan väldigt snart.

2 svar till “Introvert/extrovert? Köp boken, gör testet”

  1. Johannes 25 mars, 2012 den 4:32 e m #

    Hmm.. jag brukar inte anse mig som särskilt introvert, och jag fick 18 av 20… Möjligheten slår mig nu att det jag kallar introvert är samma sak som andra kallar autistisk..

    • johnsantikvariat 25 mars, 2012 den 4:39 e m #

      Och jag försökte framställa mig som lite av varje och fick 20/20.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: