Geir får inte dö!

17 Sep

De första avsnitten av Lillyhammer var näranog perfekta. I den mörkaste vintern försöker New York-gangstern Frank finna sig tillrätta i norra Norge. Men när nu våren når Lillehammer tappar serien fokus. Polisen Geir åker till New York och blir skjuten. Inte bra. Den scenen hör till en helt annan berättelse. Och Frank verkar vara otrogen mot sin gravida hustru. Det passar heller inte in i det som hittills varit en varm och vänlig historia. Idag använde Frank en spikpistol för att skjuta en spik genom handen på en hotfull bodybuildare. Tredje felsteget och nu är förtroendekapitalet plötsligt ganska lågt för Frank, som vi nyss gillade så mycket. Jag hade hoppats att den våldsbenägne och gravt kriminella Frank skulle lära sig att använda sina talanger i det godas tjänst på något vis, men just nu verkar det inte bli så och Lillyhammer känns inte lika kul för mig längre. Men det kan ju vända igen. En viss, irreparabel skada är dock redan skedd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: