En bokhandel i Berlin

1 Nov

För en timme sedan gick jag förbi en, välupplyst bokhandel på Immanuelkirchstrasse 33 i Berlin. Jag gick in och handlade också. I den här butiken finns nästan bara foto- och konstböcker. Det är trevligt skyltat och böckerna är bra. Namnet på butiken är The Bargain Book Shop. Det är restupplagor som säljs mestadels, men jag hittade flera riktigt bra fotoböcker. Här är en recension av bokhandeln och här en länk till butikens facebooksida. Någon vanlig hemsida finns inte. Som jag förstår det var det bara tänkt att vara en tillfällig butik, en pop-up, under december 2011, men det gick väl så bra att ägaren fortsatte. Trevligt för mig.

Så, jag är alltså i Berlin. Därför kan jag tyvärr inte ha öppet i min butik, i morgon, fredag. Jag kan vidare berätta att jag inte kan ha öppet nästa fredag heller. Jag är inte i Berlin då, men jag har andra uppdrag. Efter det räknar jag med att kunna ha mer öppet, minst fredag-lördag, kanske ytterligare en dag i veckan också fram till jul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: