Gamar över Hammenhög

15 Jan

Igår öppnade biblioteket i Hammenhög sina dörrar för sista gången. Alla böcker och inventarier skänktes till allmänheten. Så många människor har aldrig befunnit sig i bibliotekets lokaler samtidigt. Jag stod förstås bland de första i kön. På mindre än en timme var det mesta taget. Det gick ganska vilt till. Några bekanta tyckte att det var otrevlig stämning. Jag var mer van efter alla sommarloppisar jag sprungit och trängts på. Men ändå. Att skänka böckerna lockade fram det sämsta i besökarna. Man borde ha tagit en femma boken så hade folk besinnat sig och bara valt böcker de faktiskt var intresserade av.

Jag är en professionell gam, så jag fick vad jag ville ha, men jag hade hellre betalt en peng för böckerna.Läs mer i Ystads Allehanda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: