Paul Thomas Anderson gör film av Pynchons Inherent Vice

27 Jan

På fredag har The Master Sverigepremiär. Här  och här läser jag att PT Andersons nästa film blir en filmatisering av Thomas Pynchons Inherent Vice. Joaquin Phoenix får huvudrollen. Anderson vill också göra film av Gravity’s Rainbow. Lycka till med det. Och i bokhyllan alldeles bredvid mig, trettio centimeter från mitt huvud, ligger Against the Day, oläst och ropar. Så fort jag får en ostörd vecka ska jag läsa den. Jag vet att den är fantastisk, alla 1085 sidorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: