Litteratur på radio

7 Jul

Sveriges radio sänder två härliga följetonger i sommar. Radioteatern ger Jag erövrar slottet i sju avsnitt och sommarens romanradioföljetong är nyöversättningen av Madame Bovary i uppläsning av Philip Zandén. Riktigt bra böcker, båda två, och av de första avsnitten att döma är de här radioproduktionerna också väl värda att lyssna på. Jag skrev om I Capture the Castle för några år sedan här. Tiden går.

Måste också tipsa om ett program jag lyssnade på i bilen en sen kväll i förra veckan, Prinsen och jag. Det är två entimmesprogram om Prince och hans musik. Personligt hållna av programledaren Lisa Wall, och mycket informativa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: