Sommarsäsongen närmar sig

3 Jun

Knappt tre veckor till sommaröppningen av antikvariatet. Måndagen den 23 juni öppnar jag för sommaren i Fågeltofta och sedan stänger jag inte förrän den 17 augusti. Öppet 56 dagar i rad. Bättre ordning och fler hyllor men inte perfekt ordning och inte tillräckligt med hyllor… En skönt boklig miljö med plats för överraskningar.

Precis som förra året blir det författarkvällar i juli och augusti. Jag är säker på att dessa kvällar blir minst lika lyckade som förra årets program. Vilka författare som kommer berättar jag här före midsommar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: