Antikvariatsdöden slår till igen

4 Jan

Sydsvenskan skriver idag om antikvariatsdöden i Malmö/Lund. Är det så att omsättningen minskat så väldigt eller är det att hyrorna höjts så kraftigt? Jag gissar på det sistnämnda. Lokaler står tomma i hela stan. Det går inte att hyra ut till de priser fastighetsägarna vill ha. Nätet tar kunder från butikerna. Men går det inte att kombinera? Starta sidoverksamhet i lokalen. Dela med någon annan. Det finns många vägar att gå. Alla behöver inte leda till en lagerlokal på Gastelyckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: