Dagen efter mässan

27 Apr

bokm1

Då var den antikvariska bokmässan på klostret över för den här gången. Förvånansvärt många besökare, nöjda utställare, ganska bra mediebevakning av de lokala tidningarna. Sämre av de regionala medierna. Skånska Dagbladet hann skriva och publicera nätartikel under mässans gång. Ystads Allehanda besökte mässan på lördagen men fick skynda därifrån på grund av en djurrättsdemonstration på annat håll i stan. YA återkom på söndagen och sågs lämna lokalerna med tunga bokkassar i båda händerna.

Själv köpte jag mig en stor bok om Hieronymus Bosch och jag lärde mig en hel del om Emanuel Swedenborgs far, Jesper Svedberg. Han var biskop i Skara, skrev psalmer som finns kvar  i vår psalmbok. Han trodde också  på andar och andra världar. Han måste ha varit en inspiration för sin son.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: