Ge mig en vecka till

14 Feb

Idag har jag varit på antikvariatet större delen av dagen och sorterat böcker. Det tar tid, kan jag säga. Om det bara var de böcker som stod i förra lokalen så vore det hanterligt, men nu har jag ett antal tusen böcker som jag köpte i somras som jag ännu inte prisat.

Jag skjuter upp nyöppningen ytterligare en vecka till lördagen den 27 februari klockan 11.00.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: