Marknadsföringsverktyget som fungerade

1 Maj

Jag startade den här bloggen för att sprida information om mitt antikvariat IRL. Jag vet inte hur bra jag lyckats med det, men en ny kund har jag i alla fall fått tack vare bloggen. Kvinnan bakom den här trevliga bokbloggen besökte mig på bokmässan, handlade två böcker och berättade att hon fick information om mässan via denna sida. Så det lönar sig att skriva blogg. Jag fortsätter ett tag till.

6 svar till “Marknadsföringsverktyget som fungerade”

 1. malinthewriter 1 maj, 2010 den 6:37 e m #

  .. OCH det är roligt att skriva blogg 🙂

 2. Göran Andersson 1 maj, 2010 den 11:02 e m #

  Keep on blogging and selling books. I wish you all the best.

  Böcker är bland det viktigaste vi har, om inte till och med det allra viktigaste, så din gärning uppskattas av alla Kulturmenschen.

  Jag hoppas att jag kan besöka bokmässan nästa år, för det verkar var en höjdare.

 3. Kerstin Engdahl 3 maj, 2010 den 3:20 e m #

  Din blogg är något jag verkligen har läst under mina fyra år i förskingringen (Bryssel). Nu när jag flyttar hem kommer du dessutom att få en kund, som även kommer att köpa böcker av dig. Så visst fungerar det!

 4. Caroline 4 maj, 2010 den 8:38 f m #

  Fortsätt absolut blogga! Hoppas på fler aktivitetstips vad det lider. ..

 5. snowflake 6 maj, 2010 den 12:16 e m #

  Erkänn att du tycker det är roligt! 🙂

  • johnsantikvariat 7 maj, 2010 den 6:48 e m #

   Helt ärligt: nja. I fördatorisk tid skrev jag stenciler och tryckte blad som jag skickade till goda vänner jag aldrig träffat men som delade mitt litteraturintresse. Det var lite samma sak som blogg fast med den skillnaden att jag visste vem som läste det jag skrev och utgivningstakten var oftast betydligt lägre. Jag känner en viss press att behöva skriva något så ofta som möjligt. Men det är ju inte mördande tråkigt, nej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: