Mona Lisait

1 Nov

Aven fransmannen har en goteborgsk humoradra. Ett litet inlagg fran hotellets dator for att beratta att jag missar det mesta av fransk bokkultur pa denna resa, men ett bra bokstalle har jag hittat, en remainderbokkedja som heter Mona Lisait. Har kan man hitta fantastiskt fina fotobocker alldeles for billigt (tungt att bara; tur att handbagaget inte har nagon viktgrans langre, bara storleksgrans). Generalstrejken ar mojligen flyttade till helgen… Da kommer vi hem i tid, men inget ar sakert. Det ar ett som ar sakert.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: