Det _finns_ bra artiklar i morgontidningen

30 Nov

Häromdagen klagade jag på några oviktiga små texter i Sydsvenskan. Här är en betydligt längre och bättre från samma tidning. Det är en intervju med Colum Mccann, vars bok Let the Great World Spin snart utkommer på svenska som Världens väldighet. Arvid Jurjaks har varit i New York och träffad den irländske (och amerikanske) författaren. Det är en bra intervju. På AJ:s egen hemsida/blogg finns länkar till andra bra intervjuer och texter från USA och annorstädes.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: