Skyltsöndag och bokhyllan som rasade

28 Nov

Aah, det är tungt, så tungt. Igår skulle jag fixa det sista i butiken inför dagens skyltsöndag. Men när jag öppnade dörren till butiken fann jag att en bokhylla i tre sektioner rasat under sin egen tyngd. Resultat: Bokbävning. Så jag fick stå i rasmassorna och plocka så gott det gick i flera timmar istället för att finjustera andra delar av lokalen. Jag är inte klar med rasmassorna än. Först måste jag rensa golvet, sedan få undan den knäckta bokhyllan och sist sätta dit en ny hylla, förhoppningsvis av bättre kvalité och sätta upp böckerna i den. Det kommer att ta hela dagen idag – minst. Mern jag har lite smygöppet ändå, för den som vill titta på förödelsen.

Från måndag har jag nya öppettider, måndag-fredag 12-17. Lördag 10-14. Jag ska sälja böcker på några julmarknader i december, så en eller annan fredag-lördag måste jag tyvärr ha stängt. Ring innan om ni kommer långväga.

Nu till räddningsarbetet i rasmassorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: