Dylan Moran i Malmö

24 Apr

Dylan Moran var på Konserthuset i Malmö i fredags. Mycket underhållande. Han kör en vända i norra Europa innan den nya showen kan presenteras för den brittiska publiken. Han är så väldigt säker och lyckas hålla intresset hos publiken hela vägen i nittio minuter (med en paus i mitten). Men texten är inte fokuserad än. Han litar inte på den. Till en början försöker han köra det nya materialet men ju längre kvällen lider faller han tillbaka på säkra saker. Känns det som för mig. Jag är absolut ingen Moranexpert. Detta är första gången jag ser honom live.

Anledningen att jag gick på denna stå-uppföreställning är att Dylan Moran är mannen bakom Black Books, tidernas bästa (och kanske enda) komediserie som utspelar sig i antikvariatsmiljö. Moran spelar Bernard Black, som älskar böcker, vin och cigaretter men inte är lika förtjust i människor. Jag vill inte säga att jag känner igen mig men… En del är väldigt sant, tyvärr. ”You’re a freak, Bernard.” ”I know, but I have rights.”

Ett svar till “Dylan Moran i Malmö”

  1. Emma (Boktradition) 24 april, 2011 den 6:17 e m #

    Tack för upplysningen! Detta får bli serien för resten av påskhelgen
    (hur kunnat missa?)

    Glad Påsk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: