Oron bekräftad

6 Okt

Nä, efter fyra program av Lundströms bokradio har det inte blivit bättre. Det är tydligt att målet med programmet är kändisradio. Det är lite samma känsla som när man läser tidskriften Vi Läser: Stora bilder på kända personer som råkar vara författare också. När det finns SÅ MYCKET att ta av i världens litteratur, måste man då välja det allra vanligaste, det som är aktuellt denna vecka? Och om man måste det så kan man väl göra plats för det lite intressantare också? Nej, det går inte. Att Lundströms bokradio liknar Vi Läser är inte konstigt, för redaktören var tidigare redaktör för just VL. Nina Solomin heter hon och en gång i tiden skrev  hon så väldigt bra i Svenska Dagbladet och gjorde en bra reportagebok  med OK Amen. Hon var med och startade Vi Läser, men där verkar hon ha slutat. Nu är det Lundströms bokradio som gäller. Ge oss Biblioteket tillbaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: